• Header

Maak kennis met Shanna Appelman

Qua sport heb ik vroeger altijd geturnd, heb ik het cios (turnklas) in Heerenveen gedaan en daarnaast de opleidingen fitness en sportmassage. Na deze opleidingen ben ik werkzaam geweest als turntrainster, personal trainer, sportmasseuse en gaf ik groepslessen in een sportschool.

Qua zelf sporten kon ik in die tijd niet echt iets vinden wat ik leuk vond en waar een beetje uitdaging in zat tot ik 1.5 jaar geleden in aanraking kwam met crossfit in Heerhugowaard. Na les 1 was ik al verslaafd, ik kon nog niks doordat ik nog moest herstellen van een schouder operatie maar wist meteen al dit ga ik leuk vinden en begon ook al snel met het helpen in de lessen, heb de mobility, gymnastics, kids en teens lessen op me genomen en kon zelf ook steeds meer trainen.  Na bijna een jaar training samen met Lotte meedoen aan de beach kwalificatie, plaatsen voor scaled en uiteindelijk de RX winnen was echt een super ervaring!

Mij maak je natuurlijk blij met gymnastics wodjes! Alles aan het rek, bodyweight of iets waarbij je op ze kop staat!
(Angie, Diane, Annie). Iets  waar je mij niet blij mee maakt zijn cardio wods of alles met zware squats. Gelukkig zijn dat juist de favorieten van Lotte waardoor we samen vaak wel door de wods heenkomen.

Interesse in een Gratis Proefles?

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnenkort persoonlijk contact met je op!

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Snel in Shape met CrossFit

  Snel weer in shape met CrossFit! Effectiever trainen dan ooit.

  Lees meer
 • CrossFit Cursus bij CrossFit Spaarne!

  Nu de Unieke CrossFit Cursus bij CrossFit Spaarne! Vraag vandaag nog&nbs...

  Lees meer
Meer nieuws