CrossFit Getting started

CrossFit is voor iedereen, dus ook voor jou. CrossFit workout’s zijn zo gemaakt dat ze naar ieder niveau kunnen worden bijgesteld. Iedereen doet dezelfde workouts maar de weerstand, techniek en/of intensiteit passen we aan naar het niveau van de deelnemer. Werkelijk iedereen die de wil heeft om iets nieuws te leren en over een beetje doorzettingsvermogen beschikt kan crossfitten.

Je hoeft dus zeker niet top fit te zijn om bij ons te beginnen, je moet het alleen willen worden!

Hoe begin ik met CrossFit

Als je wilt beginnen met CrossFit kun je een gratis proefles aanvragen door je naam en telefoonnummer in te vullen via het aanmeldformulier op deze site.

Wij nemen dan persoonlijk contact met je op om af te spreken wanneer je een keer de sfeer kunt komen proeven en aan een WOD mee kunt doen.

Als je eenmaal besluit lid te worden dan is het zeer aan te raden de beginnerslessen te volgen. Dit is een serie van zes lessen waarin we uitgebreid de tijd hebben om alle basis technieken uit te leggen en ook wat meer kunnen vertellen over onze visie op fitness, voeding, gezondheid en CrossFit.

Na het volgen van deze zes lessen heb je genoeg kennis van alle technieken om veilig aan de workouts mee te kunnen doen. Tijdens de reguliere WOD’s blijft er veel aandacht en tijd voor het leren en oefenen van alle technieken. Dat is het mooie aan CrossFit er is altijd wel weer iets nieuws om te leren. CrossFit Getting started.